Dilek İlkokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkararak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim , bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Biz Dilek İlkokulu olarak , öğrencilerimizi ; Kimliğini kazanmış, özgüvene sahip,iç ve dış dünya ile barışık , insani ve evrensel değerleri benimsemiş, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş yaşamının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip, çevresini, sağlığını koruyabilen özgür, demokratik ve çağdaş bir düşünceye sahip, eleştirel düşünmeyi içselleştirmiş, soran ve sorgulayan , onurlu ve şerefli bireyler yetişmek için varız

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 14:15
Isınma: Doğal gazlı Kaloriferle ısınma mevcuttur.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4223982040

WEB - https://dilekilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Dilek Mahallesi Süleyman Aydoğan Cad. Yeşilyurt/MALATYA

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Dilek Mahallesi 2012 yılında çıkarılan yeni büyükşehir yasası ile Dilek Belediyesi iken Dilek Mahallesine dönüştürülmüş ve Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlanmıştır. Bulunduğu muhit olarak yeşil, sulama imkanları olan bir arazide meskun olup, gelişmeye müsait bir yapısı vardır.

Adres - Dilek Mahallesi Süleyman Aydoğan Cad. Yeşilyurt/MALATYA

Ulaşım Şehir içi otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Malatya İl Merkezine 13 km uzaklıktadır.